Seura

Seuramme on toiminut vuodesta 1945 lähtien levittäen tenniskulttuuria Seinäjoen alueelle. Tällä hetkellä seurassamme on noin 150 jäsentä, joista lähes puolet on junioripelaajia.

Kesäkaudella seura hoitaa Urheilupuiston neljää massakenttää. Kansallisia kilpailuja kesäkaudella on järjestetty hieman kaudesta riippuen yhdet tai kahdet. Ulkokaudella seuralla on kolme sarjatennisjoukkuetta, STS1 divisioonassa 2 sekä STS2 divisioonassa 4. Kaikille avoimia nelinpeli-iltoja järjestetään läpi kesän tiistai- ja sunnuntai-iltaisin kello 18 alkaen.

Talvikaudeksi siirrymme Seinäjoen Tennistuki Oy:n hallinnoimiin tennishalleihin, jotka sijaitsevat massakenttien läheisyydessä pesäpallostadionin takana. Talvikauden kansalliset kilpailut on perinteisesti järjestetty heti alkuvuodesta. Pelaajia on saapunut ympäri Suomen ja kilpailuissa on nähty tasokkaitaotteluita. Hallikaudella sarjatenniksessä Seinäjoen tennisseuraa edustaa kaikkiaan neljä joukkuetta. Miesten yleisessä sarjassa STS1 2. divisioonassa ja STS2 4. divisioonassa sekä senioreissa M65 ja M70 sarjoissa 1. divisioonassa.

Seuran valmennustoiminnasta vastaa päävalmentajamme Sami Winter. Valmennustoiminta jatkuu ympäri vuoden tarjoten kaikentasoisille pelaajille ympärivuotisen harrastusmahdollisuuden.