Kentät

Ulkokaudella

Ulkokaudella seura hoitaa Urheilupuiston neljää massakenttää. Kentät ovat 1.6.-31.8. välisen ajan päivittäin avoinna klo 9.00-21.00, lukuun ottamatta juhannusta. Vuorovaraukset sekä vuorojen maksamiset tapahtuvat kenttien välissä sijaitsevaan koppiin, josta on myös mahdollista ostaa virvokkeita tai pientä purtavaa. Varaus onnistuu puhelimitse kenttien aukioloaikoina numerosta 040 702 0282.

Ulkokaudella seura järjestää valmennusta massakentillä. Lapsille suunnatut tenniskesäleirit ovat olleet myös suosittuja.

Kaikille avoimia nelinpeli-iltoja järjestetään läpi kesän tiistai- ja sunnuntai-iltaisin kello 18 alkaen.

Massakentille haetaan aina innokkaita kesätyöntekijöitä vuodenvaihteen jälkeen!

Sisäkaudella

Sisäkaudella seuran harjoitukset siirtyvät Seinäjoen tennishalleille, joita hallinnoi Seinäjoen Tennistuki Oy. Pelipuisto 5:ssa sijaitsee kaksi CourtSole -pinnoitettua sisäkenttää. Seura järjestää valmennusta sisäkaudella halleissa päävalmentajan johdolla. Irtovuoroja halleille voi varata Etusivulla sijaitsevan kenttävaraus-linkin kautta, tai erillisen yläreunassa olevan Hallivaraus-palkin kautta.